Beeldhouwles

Marijke Bolt heeft jarenlange ervaring in het maken van beeldhouwwerken uit steen en hout en andere materialen. Vanaf 2001 geeft zij beeldhouwles. Meestal in haar eigen atelier, maar ook op locatie. Bijvoorbeeld op scholen of bedrijven, of gewoon ergens buiten.

Wie dit ook wel eens wil proberen, of al opgedane ervaring wil uitbreiden, is van harte welkom bij de beeldhouwlessen van Marijke Bolt in Almere. Hier krijg je een plek waar je creatief mag landen, experimenteren en creëren.

Er wordt gewerkt met diverse steensoorten zoals mergel, speksteen, serpentijn, albast, kalksteen en marmer.
Ook is het mogelijk in hout te beeldhouwen. Wie kiest voor hout mag met eigen gereedschap werken. Uiteraard geeft Marijke informatie over geschikte hout-beeldhouwbeitels en andere gereedschappen.

Elke cursist werkt in eigen tempo aan het ontstaan van zijn of haar beelden. De groepsgrootte is klein, maximaal 8 cursisten. Hierdoor is het mogelijk veel individuele aandacht en begeleiding te krijgen. De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden.

Nieuwe cursisten kunnen het hele jaar instromen.
Dit kan op maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur
en dinsdagochtend van 09.30 tot 12.00 uur
Eventueel op dinsdagmiddag van 13.00 tot 15.30 uur. Alleen als de andere groepen vol zijn.

Waar:             Atelier P. Bakkerstraat 2, 1321 LS, Almere

Kosten:          Een 10 lessen abonnement kost € 235,-
De kaart is tot een jaar na aanschaf geldig. Dit bedrag is inclusief koffie en thee en het gebruik van basisgereedschap (voor steenbewerking), maar exclusief steen of hout en schuurpapier.
Een losse les kost € 27,-
Tip: Een losse les kan ook als cadeaukaart aangeschaft worden!

Voor meer informatie, aanmeldingen of vragen, mail naar marijkebolt1@gmail.com.
Bellen kan ook: 06-40155886.

Deze foto’s geven een impressie van de beeldhouwlessen