Beeldhouwles

Marijke Bolt heeft jarenlange ervaring in het maken van beeldhouwwerken uit steen en hout en andere materialen. Vanaf 2001 geeft zij beeldhouwles. Meestal in haar eigen atelier, maar ook op locatie. Bijvoorbeeld op scholen of bedrijven, of gewoon ergens buiten.

Wie dit ook wel eens wil proberen, of al opgedane ervaring wil uitbreiden, is van harte welkom bij de beeldhouwlessen van Marijke Bolt in Almere.

Er wordt gewerkt met diverse steensoorten zoals mergel, speksteen, serpentijn, albast, kalksteen en marmer. Andere materialen zijn ook mogelijk.

Elke cursist werkt in eigen tempo aan het ontstaan van zijn of haar beelden. De groepsgrootte is klein, hierdoor is het mogelijk veel individuele aandacht en begeleiding te krijgen. De cursus is geschikt voor beginners en gevorderden.

Nieuwe cursisten kunnen het hele jaar instromen. Cursisten kunnen 1 of 2 keer per week komen beeldhouwen, maar minder frequent is ook mogelijk.

 

Wanneer:      De lessen vinden wekelijks plaats op maandagavond van 19.30 -22.00 uur
en op dinsdagochtend van 9.30 -12.00 uur.

Waar:             Atelier P. Bakkerstraat 2, 1321 LS, Almere

Kosten:          Een 10 lessenabonnement kost € 187,- (incl 21% BTW)
Een 5 lessen abonnement kost € 97,- (incl 21% BTW)
De kaart is tot een half jaar na aanschaf geldig. Dit bedrag is inclusief koffie en thee en het gebruik van basisgereedschap, maar exclusief steen of hout en schuurpapier.
Een losse les kost € 21,-
Tip: Een losse les kan ook als cadeaukaart aangeschaft worden!

 

Interesse in beeldhouwles?

Voor meer informatie, aanmeldingen of vragen, mail dan naar marijkebolt1@gmail.com.
Bellen kan ook met 06-40155886.